Playstation 4

Al jarenlang is de Playstation 4 de meest populaire en gebruikte spelcomputer in Nederland. De PS4 is zo geliefd onder Nederlandse gamers, omdat grote namen als Call of Duty en Fifa er op te spelen zijn. Hoewel je deze ook op de Xbox kunt spelen, blijf de Playstation 4 het beter doen dan de Xbox 360 en de Wii U.

Vanwaar Playstation?

De belangrijkste reden dat de Playstation 4 het zo goed doet in Nederland is dat hij een stuk toegankelijker is dan de Xbox en Wii. Doordat je met de PS4 games kunt uitwisselen of uitlenen aan vrienden, hoef je dus niet altijd nieuwe games te kopen. Omdat een spel al snel 60 euro kost, bespaart je dit een heleboel geld.

Andere voordelen

Naast de mogelijkheid om games uit te wisselen is een andere belangrijke reden om voor de Playstation de kiezen de grafische prestatie van de gameconsole. Met de PS4 kun je namelijk tot in de puntjes de details in games zijn. De haarscherpe beeldkwaliteit zorgt voor een meer intense beleving van games dan dat je met andere consoles hebt. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan op deze website voor nog meer tips en informatie over gameconsoles.